Tuesday, March 19, 2013

kediaman rasmi jujusyam. yeehaaaa!

assalamualaikum dan selamat sejahtera semua pembaca yang disayangi,

sihat ke korang? sorry lah sebab lama tak meng'update' apa kat vlog tersayang ni. mak sangat busy lately ni. busy sana, busy sini. pheuuu -_-"
busy dengan kerja, busy nak pindah rumah, busy dengan kursus lagi. serabut kepala mak tau. tapi mak tetap cool. walaupun tak dapat cuti tapi mak gagahkan jugak semangat mak yang tinggi ni. tinggi ke? of coz ler! ^^

pindah rumah? hehe, rumah yang dinanti-nanti dah menjadi hak milik rasmi "jujusyam". alhamdulillah dengan urusan yang sangat pantas seperti pos laju itew. lepas ni boleh lah promote kat memember servis lawyer ni. friendly, updated yang paling penting very fast. bersyukur sesangat dengan rezeki yang Allah beri ni. bayaran lawyer pun dah settle, tak ada apa dah nak fikir, cuma kena fikir monthly payment jea. kena survive sikit lah pas ni sebab bayaran bulanan dia agak tinggi. pheuuuuu ^^

nasib baik lah rumah ibu mertua ku sangat dekat, at least dapat menumpang kasih serta makanan di rumah dia. hehe, penjimatan hebat dah tu. lagipun memang dia dah cakap sesiap dah sebelum ni, tak payah nak masak-masak kat rumah. nak makan pergi jea rumah dia, tolong perabih laok. haha tu aku yang tambah!

gambar? nanti lah eh? serabut lagi lah. aku tengok pun serabut ni kan korang yang nak tengok. biasa lah baru pindah kan. nak kemas dalam masa 2 jam memang tak logik lah. jadi perlahan-lahan. sekarang tengah buat tembok dan awning kat depan rumah. lagi serabut kepala hotak. dengan habuk penuh depan rumah.

kenduri? in syaa Allah :)

baiklah, sekian saja coretan aku di tengahari buta ni. terima kasih kepada sahabat yang ganti aku masa aku pindah rumah ni, next aku ganti balik ya. jangan risau ^-^

ok bai & salam ^-^

5 comments:

EiDa_wAn!e said...

bebeh , kenduri nnt jemput aku dtg makan !! hahahah .. congrats jut :)

iza_sna said...

klu buat kenduri jgn lupa jemput akak tau ....

iza_sna said...
This comment has been removed by the author.
juju.love.syam said...

wanie : Mesti lah jempotttt, nak tgk c bam bam dina :D

juju.love.syam said...

kak aizam : mesti lah kak, cuma tak tahu ble jea. hihihi